hem    om oss    veckans meny    catering    avhämtningar    sallader och baguetter    bild galleri    kontakta oss
om oss
 
Välkommen till Restaurang Rotundan
Här strävar vi att alltid ha liv och rörelse, allt från det unga folket till yrkesarbetaren som vill njuta av sin lunch i en rogivande och vacker miljö. Under de varma årstiderna är uterserveringen med sin utsikt över grönska en avkopplande upplevelse.

Vare sig du är sugen på middag med vita dukar, en god turkisk grill eller varspecialitet “grillat laxkotlett” så har vi det du önskar. Våra gäster besöker oss spontant över en måltid och ser oss som en naturlig mötesplats för att avsluta arbets dagen/veckan. Här startar man helgen med after work eller livemusik och avslutar den med brunch.

I köket blandar vi den klassisk europeiska matlagningen med meditariensk genuin kockkonst. Detta i kombination med kockens nyfikenhet och lekfullhet resulterar i säsongsanpassad, kreativ, spännande och framförallt väldigt god mat.

Varmt välkomna!
 
Veckans Meny
 
Varje vecko dag erbjuder vi dagens lunch med väl utvalda råvaror. Måndag till fredag, mellan 11.00-14.30, serverar vi dagens lunch med olika alternativ, varav ett vegetariskt.

Vi lägger vikt på att det ska vara nyttigt, gott och varierat. Vi erbjuder varmrätt, olika sallader och bakad potatis dagligen där det även ingår sallad, smör, bröd, vatten och kaffe till maten.

Vi kan tryggt säga att oavsett förändringarna i menyn varje vecka, alla rätter är lika välsmakande och populära med våra gäster.

Du är välkommen att välja ett eller flera alternativ från Dagens Rätt genom att fylla i online-beställning formuläret nedan. Se dagens meny alternativ genom att klicka på länken.

 
Alternativ 1
Alternativ 2
Annat
Namn
Tel
Email
Adress
Alla särskilda önskemål
 
Catering
 
Vår långa erfarenhet av restaurangdrift samt catering gör att vi kan leverera mat till alla typer av arrangemang oavsett omfattning byggda på kunskap, erfarenhet och kärlek till maten!

Det unika med vår cateringservice är att vi anpassar varje arrangemang efter kundens önskemål och förutsättningarna på platsen där maten skall ätas.

Vi är specialiserade på hem eller firmafester, flotta bjudningar, födelsedagar, invigningar, grillfester, dop, tältpartaj, trädgårdskalas, galamiddagar och julfester.

Då det behövs följer en av våra kockar med maten ut, vilket garanterar varm och fräsch mat på plats hos dig.

“Catering är billigare än att laga själv”

Visste du att det ofta är billigare att köpa catering-mat än att laga maten själv?

Visst är det trevligt att bjuda på hemlagat men det är ganska skönt att bara kunna servera färdigt, välsmakande mat och samt hinna umgås med vänner.

Under åren har vi utvecklat och specialiserat oss på cateringen. Vi har en bred meny med allt från mingelmat, bufféer till tre-rättters middagar. Maten levereras / hämtas varm eller kall snyggt upplagd på fat.

Teamet är angelägna om att få restaurang erfarenheten till ditt hem , och som sådan , de flesta rätter på restaurang-menyn kan packas upp och levereras.

Våra kunder är både företag och privatpersoner med sällskap allt mellan 10 -1000 personer. Vi lagar all mat själva från grunden.

Boka gärna ett möte oss för att diskutera skräddarsydda lösningar för din fest.

Skicka din mötesförfrågan till rotundan@gmail.com.

(För caterings evenemang krävs minst 48 timmar i förväg )
 
  
  
Avhämtningar
 
Känner inte för att gå ut och äta?

Varför inte prova kökets smakfulla rätter med vår bekväma take-away service!

Det finns mycket att välja på , och de färgglada smak kombinationer av veckomeny måltider, catering meny, sallader och mer.

Det är svårt att motstå tanken på att njuta av dem i bekvämligheten av ditt eget hem ( eller kontor ) .

Vi är också mycket bra på att hålla hemligheter , så om du försöker att imponera på den speciella personen med en intim "Hem kokat " måltid för två , eller om du vill se till att din nästa bash är en kulinarisk succé , bara ring oss , sedan ta upp!
 
Sallader och baguetter
 
Vi är stolta för att ha verkligt framstående och goda sallader, lunchsmörgåsar och baguetter. Sedan början av 1990-talet har vi handgjorda våra individuella smörgåsar, smörgåsplatters, bufféer, soppor och sallader i vår restaurang med de allra bästa, färskaste ingredienserna. Du kan smaka denna kvalitet i vår lokal eller så kan du beställa här från vår webbutik, lovar snabb leverans över hela Malmö.

Vi har finslipat våra menyer i över 20 år och förblev lojala mot de principer som har sett till våra kunder som kommer tillbaka igen och igen.

Vår filosofi har alltid varit att göra de bästa sallader och smörgåsar, måste du använda de bästa råvarorna. Ingredienser är handplockade för sin friskhet och utseende. Våra fantasifulla menyer är också sprudlar val, oavsett om du behöver en smörgås för en eller en tallrik för en hel styrelserum.
 
Bild Galleri
 
 
  
  
  
  
Kontakta oss
 
Kontakt Person: Fikri Ahmetoglu
Adress: Vougts väg 14, 213 72 Malmö
Tel: 0707-271735
Mail: rotundan@gmail.com
 

View Restaurang Rotundan in a larger map
Copyright © 2018 . rotundan restaurang Powered by Synopsis Solutions